Wij zijn Elektra Volta

Wij zijn het meest Betrokken Elektrotechnisch bedrijf van Haarlem en omgeving.

WAT DOEN WIJ?

ELEKTRA INSTALLATIES OP HET HOOGSTE NIVEAU.

Vakmanschap

Vakmanschap

De tijd voor metersmaken is voorbij. Het is niet meer een nieuwe groepenkastje alleen, maar om geïntegreerde oplossingen. Geen vakwerk zonder vakmanschap. Vakmanschap houdt voor ons ook in dat we in staat zijn uw wensen te vertalen in praktische toepassingen.

Flexibel

Flexibel

Elektra Volta weet als geen ander hoe belangrijk het is om aan te sluiten bij de planning van de opdrachtgevers. Zo kunnen projecten snel, kosten efficient en op tijd worden gerealiseerd. Inspelen op de organisatie van onze opdracht gevers, daar is flexibiliteit nodig. Daarom werkt Elektra Volta met korte lijnen.

Klant is koning

Klant is koning

ElektraVolta doelt op een goede samenwerking met zijn klanten, voor nu en in de toekomst. Klant tevredenheid is een speerpunt op elke agenda die nauwgezet in de gaten wordt gehouden.

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Heeft u advies nodig of zit u met een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag. Wij begeleiden en adviseren onze klanten van A tot Z in hun wensen.

Helderheid

Helderheid


ElektraVolta straat naar heldere en duidelijke afspraken. Helder in communicatie en helder op papier. Bij Elektra Volta weet u precies waar u aan toe bent.

Product Kwaliteit

Product Kwaliteit

 Ons complete productassortiment en dienstenpakket bied een breed spectrum aan mogelijkheden. ElektraVolta adviseert en realiseert, de oplossing die het best u past. En daarbij voldoen onze installaties vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Hier zijn wat feiten over ons bedrijf

2458
WCD's gemonteerd
65
Tevreden Klanten
452
Spoed Storingen Opgelost
12
Tevreden Aannemers
Back to Top